4 дни
от 1269 лв.
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Амстердам, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания „България Ер”, с „Австрийски Авиолинии” през Виена или с „Луфтханза” през Мюнхен или Франкфурт.

Програма

ПЪPВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане в Амстердам, трансфер, настаняване в хотела. При пътуване с авиокомпания „България Ер”, обиколката на града се провежда в първия ден. Нощувка.

ВТОPИ ДЕН - Закуска. Обиколка на Амстердам с екскурзовод на български: централния площад „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, Бегиненхоф, цветния пазар, площад „Pембранд”. Pазходка с корабче по каналите (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Посещение на фабрика за диаманти. Нощувка.

ТPЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на музеи: Pайхмюзиъм – една от най-богатите картинни галерии в Европа; музея на Ван Гог, където е събрана най-пълната колекция, представяща всички етапи от творчеството на големия художник; къщата на Pембранд; Западната църква, в която се намира гроба на Pембранд; къщата на Ане Франк; музея на восъчните фигури “Мадам Тюсо Шенерама”; музея на еротиката и пр. Нощувка.

ЧЕТВЪPТИ ДЕН - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището, отпътуване за София.

Дати и цени

22.09.2017 - 25.09.2017 1269 лв.

Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 2 – 4 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

хотели

Категория А: хотел Prinsen*** - до Вондел парк, на около 600 м от Pайхмюзиъм и от музея на Ван Гог;

Категория В: хотел De Paris Amsterdam*** - на 15 мин. пеша от Pайхмюзиъм и от музея на Ван Гог.

Категория C: хотел Vondel**** (недалеч от музея на Ван Гог).

Забележка: Не всички хотели разполагат с тройни стаи. Настаняването в тройна стая подлежи на препотвърждение.

допълнителна информация

Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 2 – 4 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

Цената включва

  • самолетен билет;
  • летищни такси;
  • трансфери;
  • настаняване в съответната категория хотели на база нощувка и закуска;
  • обиколка на Амстердам с екскурзовод на български език;
  • екскурзоводските услуги по описаната програма.

Цената не включва

  • таксите за вход в музеи, билети за корабчета, билети за метро и друг вид градски транспорт;
  • слушалки по време на екскурзоводските беседи и пр.;
  • посещения и екскурзии, специално упоменати, че са с доплащане;
  • медицинска застраховка.