4 дни
от 1057 лв.
Самолетна екскурзия

Екскурзията e четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в централно разположен хотел в Мадрид, богата екскурзоводска програма на български език, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище. Пътува се с “България Ер”. В пакетната цена са включени летищни такси, багаж за чекиране 23 кг и ръчен багаж.

Програма

24.12.2017 - Полет София – Мадрид в 05:45 ч. Пристигане в Мадрид в 09:25 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. Следобед - обиколка на Мадрид с екскурзовод на български: пл. “Ориенте”, пл. “Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Свободно време. Коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.

25.12.2017 - Закуска. Свободно време. По желание – полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности” с доплащане 47 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на български по живописните улички на мавританския квартал, пл. „Санта Ана”, квартала на писателите с мястото, където е била къщата на Сервантес, къщата-музей Лопе де Вега, ул. „Баркийо”, пл. „Пласа дел Pей” с къщата със седемте комина, квартал „Чуека”, сградата на „Паласио Лонгориа”, построен в стил модернизъм, пл. „Барсело” със сградата на Общинския музей на Мадрид в бароков стил от XVII век, търговската улица „Фуенкарал”, „Гран Виа”. Обиколката се организира при минимум 6 участника. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 138 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.

26.12.2017 - Закуска. Свободен ден. По желание - полудневна екскурзия до Толедо – старата столица на Испания с доплащане 149 лв + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Следобед, по желание - посещение на музея Прадо (с доплащане 70 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

27.12.2017 - Закуска. Трансфер до летището. 10:25 ч. - полет за София. Пристигане на летище София в 14:50 ч.

Дати и цени

24.12.2017 - 27.12.2017 1057 лв. ранно записване

Варианти и цени за Коледна вечеря ще бъдат предложени след 15.11.2017 г.

Допълнителни услуги

Доплащане за Прадо 70 лв.

Посещение на музея Прадо с екскурзовод на български с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6...

Мадридските потайности 47 лв.

Факултативна полудневна пешеходна програма с екскурзовод (провежда се при минимум 6 човека и при предварителна заявка и заплащане в България). Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на български по тесните улички на мавританския квартал, пл. „Санта...

Фламенко шоу в Мадрид с 1 напитка 80 лв.

Фламенко ресторантът се намира в сърцето на Мадрид, в непосредствена близост до „Гран Виа”. Вечерята се предлага в три менюта, по избор на клиента, а фламенко спектакъла се представя по време на вечерята. Блог "Фламенко - огън и грация от Андалусия"

Вечеря с фламенко шоу в Мадрид 138 лв.

Фламенко ресторантът се намира в сърцето на Мадрид, в непосредствена близост до „Гран Виа”. Вечерята се предлага в три менюта, по избор на клиента, а фламенко спектакъла се представя по време на вечерята. Блог "Фламенко - огън и грация от Андалусия"

Екскурзия до Толедо 149 лв.

Полудневна екскурзия до Толедо – старата столица на Испания. Организира се при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо,...

хотели

  Категория A: хотел JC Rooms Santo Domingo*** - намира се в непосредствена близост до „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол” и пл. „Майор”; Категория B: хотел Mercure Madrid Plaza de Espana**** - на 5 мин пеша от „Гран Виа” и пл. „Испания”; Категория C: хотел Mayorazgo**** или Senator Grand Via 70 SPA**** - в непосредствена близост до „Гран Виа” и пл. „Испания”.

допълнителна информация

Варианти и цени за Коледна вечеря ще бъдат предложени след 15.11.2017 г.

Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

Цената включва

 • Самолетен билет;
 • Трансфер;
 • 1 ръчен багаж до 8 кг;
 • 1 чекиран багаж до 23 кг;
 • Летищни такси;
 • Съответния брой нощувки + закуски;
 • Екскурзоводски услуги.

Цената не включва

 • Коледна вечеря;
 • Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
 • Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
 • Посещение на музея Прадо;
 • Пешеходна програма "Мадридските потайности";
 • Посещение на фламенко спектакъл;
 • Екскурзия до Толедо.