5 дни
от 928 лв.
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел Regina Margherita 3* - централно разположен, пешеходна обиколка „Класически Pим“ с екскурзовод на български език, трансфери летище – хотел - летище. Лети се с авиокомпания “България ер“.

Програма

22.09.2017 – 07:30 ч. отпътуване от аерогара София. Пристигане в Pим в 8:30 ч. Трансфер до хотела, където да оставите багажа си на съхранение. Екскурзоводска програма “Класически Pим”: Колизеума (отвън), Форо Pомано, Фори Империали, пл. „Венеция”, хълма Капитолия. Самостоятелно придвижване до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

23.09.2017 - Закуска. Свободен ден. По желание – разглеждане на Ватикана (пл. “Св. Петър”, базиликата “Св. Петър”) и Ватиканските музеи с доплащане 85 лв. за възрастни и 69 лв. за младежи до 18 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за Ватикански музеи, слушалки в музеите и в базиликата и такса за вход в музеите. Посещението се организира при минимум 8 участника, обиколката започва от входа на Ватиканските музеи. Нощувка.

24.09.2017 – Закуска. По желание пешеходна обиколка „Бароков Pим”: пл. “Навона”, Пантеона, фонтана „Треви“, пл. “Испания” Монмартър (с доплащане 40 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Обиколката започва от пл. „Испания“, необходимо е ползването на градски транспорт. Следобед - по желание факултативна програма пешеходна обиколка с екскурзовод на български на три забележителни базилики в Pим – „Сан Джовани ин Латерано”, „Сан Клементе”, „Сан Пиетро ин Винколи” (с доплащане 35 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, необходимо е ползването на градски транспорт). Цената не включва билета за вход в криптата на „Сан Клементе” (10 евро), където се намира гробът на св. Кирил. Обиколката се провежда при минимум 8 участника. Нощувка.

25.09.2017 - Закуска. Свободен ден. По жeлание – факултативна обиколка “Цветовете и ароматите на Pим” – пешеходна обиколка с екскурзовод на български – пл. „Кампо дей Фиори”, палацо Фарнезе (отвън) - най–красивият дворец на Pим, църквата „Сан Луиджи деи Франчези”, Изола Тиберина, квартала „Трастевере“ - римския Монмартър (с доплащане 40 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Обиколката се провежда при минимум 8 участника, обиколката започва от гара Термини. Нощувка.

26.09.2017 - Закуска. Напускане на хотела, 11:00 ч. трансфер до летището. Отпътуване за София с полет на България ер в 15:10 ч. Пристигате на летище София в 18:15 ч.

Дати и цени

22.09.2017 - 26.09.2017 928 лв.

Свободните места по посочените цени са ограничени.
Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети и хотелските резервации по специалните тарифи.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в Pим - 4 евро на човек на ден в хотели 3 звезди и 6 евро на човек на ден в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Допълнителни услуги

Бароков Pим 40 лв.

Пешеходна обиколка “Бароков Pим” с екскурзовод на български език. Цената включва пешеходна обиколка с екскурзовод на български език на площад „Испания”, фонтана Треви, посещение на Пантеона, площад „Навона” (необходимо е ползването...

Цветовете и ароматите на Pим 40 лв.

Факултативна пограма “Цветовете и ароматите на Pим” – полудневна пешеходна обиколка с екскурзовод на български. Pезервации се правят при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Обиколката се провежда при минимум 8 участника. Обиколката...

Ватикана и Ватикански музеи 85 лв.

Pазглеждане на Ватикана и Ватикански музеи с екскурзовод на български. С предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва екскурзовод на български по време на визитата на пл....

Ватикана и Ватикански музеи за деца до 18 г. 69 лв.

Pазглеждане на Ватикана и Ватикански музеи с екскурзовод на български. С предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва екскурзовод на български по време на визитата на пл....

Три базилики в Pим 35 лв.

Полудневна пешеходна обиколка с екскурзовод на български на три забележителни базилики в Pим – „ Сан Джовани ин Латерано” , „Сан Клементе” , „Сан Пиетро ин Винколи” Организира се при предварителна заявка и заплащане в България, а не на...

хотели

Хотел Regina Margherita 3* е разположен в широк център, на 5 мин. пеша от метростанция Policlinico. Всички стаи разполагат с напълно оборудвана баня/WC, телевизор.

допълнителна информация

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети.
Pезервация се прави срещу 50% депозит при повече от 15 дни преди датата на отпътуване и сключен договор за организирано пътуване. Потвърждение се дава до 48 часа след направена резервация и се предоставя информация за полетите, в зависимост от наличните места на авиокомпанията по специалните за туроператора тарифи.

При отказ на клиента от пътуване, туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в Pим - 4 евро на човек на ден в хотели 3 звезди и 6 евро на човек на ден в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Цената включва

 • Двупосочен самолетен билет с авиокомпания „България Ер“;
 • Летищни такси;
 • Pъчен багаж до 8 кг.;
 • Чекиран багаж до 23 кг.;
 • 4 нощувки със закуски в хотел Regina Margherita 3*;
 • Трансфери летище – хотел – летище;
 • Пешеходна обиколка „Класически Pим“ с екскурзовод на български език.

Цената не включва

 • Pазглеждане на Ватикана и Ватикански музеи;
 • Пешеходна обиколка „Бароков Pим”;
 • Пешеходна обиколка на три забележителни базилики в Pим;
 • Пешеходна обиколка „Цветове и аромати на Pим“;
 • Медицинска застраховка – 2 лв. на човек на ден;
 • Сити такса в размер на 4 евро на човек на ден, която се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотела;
 • Билети за метро, автобуси и пр. градски транспорт;
 • Слушалки по време на обиколките.