Тече основен ремонт на хотел Рила в Боровец за новия ски сезон
Хотел Рила в Боровец е подложен на основен ремонт и ще отвори врати за началото на ски сезона през декември.

Четиризвездният хотел е построен през 1986 година от френската фирма „Les Arcs” и е един от най-големите ски хотели на балканския полуостров и безспорно най-внушителният хотел в курорта Боровец. Съоръжението има 257 двойни стаи, 266 студиа, където могат да се настанят до 4 души, 2 апартамента, 2 мезонета, 3 двойни стаи deluxe, 5 deluxe мезонета и 1 VIP мезонет. Студиата са подходящи за настаняване на семейства и са оборудвани с кухненски бокс и хладилник.На любителите на природата хотел “Рила” предлага планински водачи и избрани туристически маршрути. Тези екскурзии траят от няколко часа до няколко дни и са съобразени с възможностите на отделния турист. Другите дейности включват каране на велосипед в планината, конна езда, риболов, организиране на пикник и др.

Хотелът има отлично местоположение – намира се в самото подножие на ски пистите и на 200 м от кабинковия лифт, на 50 м от 4-седалков лифт “Мартинови бараки” и на 50 м от 4-седалков лифт “Ситняково” Експрес. Хотел “Рила” осигурява ваканция, подходяща за всяка възраст през всеки сезон и предлага идеални възможности за отдих: спортуване, различни ресторанти и клубове за развлечения, екскурзии за разглеждане на забележителности и културни програми.
Хотел „Рила“ е в активите на едноименното дружество „Рила Боровец“, в което акционер е регистрираното в Лихтенщайн дружество „Пи Еф Ейч Си лимитед“ – собственост на съпругата на Илия Павлов – Дарина и нейните деца.

Реконструкцията на хотела е започнала преди няколко месеца и се ръководи от мениджмънт компанията „Зайтгайст Венчърс“.

Очаквайте скоро допълнителна информация за новостите, които хотелът и неговият персонал ще предлагат, както и за точната дата, на която той ще отвори врати и ще започне да приема гости за началото на новия ски сезон.

 


20.10.2015

Коментари
Нов коментарВашето име :
Коментар :
Въведете кода :


« Назад към всички публикации