Най-страхотните дестинации в Европа за Нова година

Ако ви е омръзнало новогодишната нощ да протича винаги по един и същи начин, за тази година направете нещо различно. Пътувайте, посетете нови градове и държави, сменете обстановката и се запознайте с нови хора. Ето кои са и някои от най-добрите дестинации в Европа за посрещане на Нова година.



1. Мадейра





Независимо дали ще ги гледате от палубата на круизния кораб или от пристанището на Фуншал, новогодишните фойерверки са толкова грандиозни, че няма как да ги пропуснете. През 2006 г. празничната заря е официално вписана в книгата „Рекордите на Гинес“ като най-голямото светлинно шоу е света.





2. Берлин






Атмосферата пред Бранденбургската врата на Нова година е изключително завладяваща. Над един милион души се събират тук на едно от най-големите новогодишни празненства с множество сцени, жива музика, фойерверки и шампанско.





3. Париж


Какво по-магично от това да посрещнете Нова година на корабче по Сена? Светлини, романтика, превъзходно меню и оркестър на живо. Това без съмнение ще е празнична нощ, която няма да забравите.








4. Лондон





В навечерието на Нова година английската столица блести в многобройни светлини, а празничната заря в полунощ е една от най-удивителните в световен мащаб.









5. Брюксел




За новогодишното празненство в Брюксел се събират над 60 DJ и се организират 15 грандиозни партита с разнообразни стилове музика.







6. Рейкявик






Въпреки че в столицата на Исландия не се организира официално празненство, за посрещането на Нова година в града има множество частни партита и вълнуващи събития. В  Рейкявик няма и специални фойерверки, но жителите на града се справят великолепно и сами. Малко преди полунощ 200000 души (приблизителният брой на жителите в града) изстрелват над 500 тона фойерверки. Нощните клубове и заведенията остават отворени до сутринта.






7. Дубровник




Дубровник е изключителен град с уникално очарование и атмосфера. Не пропускайте да се насладите на неговата прелест по време на коледните и новогодишните празници. Посрещането на Нова година тук е съпроводено с много музика, специална развлекателна програма и пищна заря.








8. Виена






Във Виена новогодишната нощ е изключително вълнуваща. Вечерта е наситена с много музика, танци и веселие. Независимо дали ще изберете да посетите изискан ресторант, концерт на открито или модерен бар, атмосферата навсякъде е завладяваща и празнична.






9. Рим


Няма съмнение, че Рим е един от най-прекрасните градове в Европа, където да посрещнете Нова година.





10. Прага





Още от Средновековието насам Прага се смята за един от най-красивите градове в света. Разположен в сърцето на Европа, градът често е наричан „златен“, „градът на стоте кули“ и „короната на света“. Още по-впечатляващ е, когато в полунощ небето заблести в приказно светлинно шоу.











11.12.2015

Коментари



1oemizeaq
(03.03.2020 в 4:05)
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin 500mg</a> uuo.vfwb.activetravel.bg.uci.gd http://mewkid.net/who-is-xandra/
2eguwzimere
(03.03.2020 в 5:46)
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> sql.wnkl.activetravel.bg.jpp.kj http://mewkid.net/who-is-xandra/
3vqidalaoh
(03.03.2020 в 6:30)
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Buy Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> toa.tqub.activetravel.bg.zru.it http://mewkid.net/who-is-xandra/
4etaxeku
(03.03.2020 в 7:57)
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Buy Amoxicillin</a> kta.qnpg.activetravel.bg.mss.mm http://mewkid.net/who-is-xandra/

Нов коментар



Вашето име :
Коментар :
Въведете кода :


« Назад към всички публикации