SPA клуб Централ, Хисар

0.00 лв.
  • 1
Държава:България
Град:Пампорово
Категория:4 звезди
Заглавие:SPA клуб Централ, Хисар

За хотела

"Централ" – в центъра на град, създаден от прегръдката на античност и съвремие и построен върху земя, докосната от божествата на здравето и изцелението!

Стаи

Spa клуб "Централ", разполага с 19 двойни стаи, 2 единични,7 студиа и 3 апартамента, стаи за хора астматици и хора с алергии. Всички хотелски помещения са  луксозно обзаведени и разполагат с климатик, телефон, интернет, телевизор, мини бар, тераса. Баните са просторни, с душ кабина или вана и минерална вода.

Ресторант

Ресторантът на Spa клуб "Централ" е с капацитет  50 места и лятна градина с 25 места. Обстановката е изискана, а обслужването първокласно. За ценителите на добрата и здравословна кухня, ресторантът предлага специално подбрано меню: изискана национална и европейска кухня, представена с атрактивни винаги вкусни, добре балансирани между модерния и традиционния вкус ястия. Кулинарните специалисти ще изпълнят Вашите индивидуални желания.

Spa клуб "Централ" организира фирмени тържества, коктейли, официални приеми и частни семейни празненства.

Специалната селекция вина ще задоволи претенциите и на най-добрите познавачи.

SPA и релакс

За Вашия хармоничен релакс, съчетан от традициите на античните народи и последния писък на модата в този жанр работи нашият Spa център, елегантно обслужван от компетентен екип.

Spa център "Централ" ще ви поглези с басейн с минерална вода, ароматна парна баня, сауна, джакузи, кът за релакс и три масажни кабинета. За да е още по-пълна Вашата  наслада,  посетете голямата слънчева тераса или екзотичното джакузи на двора.

СПА процедури

Детски воден център - игри и забавление за малки и по-големи с 2 басейна, масички, столчета и шезлонги на голямата слънчева тераса и екзотично външно джакузи.

Конференции

Освен условия за бягство от стреса и напрегнатия градски живот Spa клуб "Централ" предлага и отлични условия за конгресен туризъм. Конферентната зала с капацитет 60 места е оборудвана с необходимата техника и консумативи за провеждане на семинари, конференции, фирмени презентации и бизнес срещи.

Цени

Валидни за периода
16.09.2015 - 15.12.2015 г. вкл.

 Неделя - Четвъртък
● Единична стая
        /ВВ/                /HВ/
        87.00 лв        107.00 лв
● Двойна стандартна стая
        /ВВ/                /HВ/
        107.00 лв      147.00 лв
● Студио/Апартамент
        /ВВ/                /HВ/
        147.00 лв      187.00 лв
● Апартамент  лукс *спец.предл.
        /ВВ/
        250.00 лв

 Петък и Събота
● Единична стая
        /ВВ/                /HВ/
        97.00 лв        117.00 лв
● Двойна стандартна стая
        /ВВ/                /HВ/
        127.00 лв      177.00 лв
● Студио/Апартамент
        /ВВ/                /HВ/
        167.00 лв      207.00 лв
● Апартамент  лукс *спец.предл.
        /ВВ/
        250.00 лв

Други условия и пояснения

• Цените включват нощувка, закуска, ползване на вътрешен басейн с минерална вода, вътрешно джакузи, шезлонг, сауна, ароматна парна баня, паркинг, туристически данък, туристическа застраховка и ДДС.
• Луксозните апартаменти се предлагат като Ароматни пакети – очаква Ви бутилка вино с плодове, 2 на брой 30 минутни терапии по избор от Спа менюто,късно напускане на следващия ден.
• Гостите на хотела избрали пакет с вечеря получават ваучер на стойност 22.00 лв. На ден, на човек, валиден за храна и напитки в ресторанта и лоби бара на хотела. Храната  и напитките се избират  от а ла карт менюто.  
• Намаления за деца:
* до 6 г. нощуват и закусват безплатно на допълнително легло. При настаняване на 1 възрастен и дете до 6г. Стаята се таксува като единична.
** от 6 г. до 12 г. на допълнително легло доплащат на ден по 25.- лв. За нощувка със закуска. Доплащане за вечеря - 10.00 лв на ден.
*** деца до 12г. Се настаняват безплатно на база нощувка със закуска в студио или апартамент.
• Допълнително легло за възрастен се таксува на 50 % от стойността на редовното легло в съответния вид стая.
• Цената на студио или апартамент е  валидна за максимум 2 възрастни и две деца до 12 г.