Сана Спа хотел, Хисар

109.00 лв.
  • 1
Държава:България
Град:Пампорово
Категория:4 звезди
Заглавие:Сана Спа хотел, Хисар

За хотелa

Sana Spa Hotel се намира в Хисаря, на 160км от София и на 42км от гр. Пловдив и е луксозен четиризвезден СПА и уелнес хотел. Хисаря е район с мек и приятен климат, красиви и поддържани паркове, 22 минерални извора и уникални римски руини. Този град е и предпочитано място за почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми.
Хотелът предлага релаксиращо бягтство от натовареното ежедневие. Той разполага с отлично обслужване и кухня, уникален СПА и уелнес център на площ 2000 кв. м със собствен минерален източник, богато озеленена градина, разнообразни релаксиращи и лечебни терапии. Хотелът е в непосредствена близост до римската стена и градския парк. Многобройните ползи от минералната вода създават превъсходни условия за една "здравословна почивка"
Sana Spa Hotel разполага с 56 стаи - единични, двойни, студия и апартаменти. Те са обзаведени стилно и модерно и предоставят всичко необходими удобства както за релакс, така и за биснес срещи и семинари.

Стаи и цени

Sana Spa Hotel предлага 56 стилно и комфортно обзаведени стаи, от които 16 единични, 16 двойни, 7 стаи „Делукс“, 8 студия, 2 апартамента, 2 бизнес апартамента, 4 апартамента с детска стая, както и стая за хора с увреждания – предоставяйки всички необходими удобства както за почивка, така и за бизнес срещи и семинари.


За Вашия уют всяка стая разполага с:

  •     LCD телевизор;
  •     кабелна телевизия;
  •     достъп до Интернет;
  •     телефон;
  •     минибар;
  •     индвидуално контролиран климатик;
  •     индивидуален сейф;
  •     алармбутони в стаята и банята;
  •     сешоар;

Цени валидни до 17.07.2021 г.

Цената е в лева според типа помещение на вечер и включва: нощувка, закуска, WI-FI, сейф, паркинг,  туристическа такса и застраховка, 9 % ДДС.

Двойна стая Супериор:

Минимален престой за Уикенд ( Петък и Събота) 2 нощувки

Цена за дни Петък и Събота: 140.00 лева/ на вечер 

Цена за делнични дни: 109.00 лева/ на вечер


Не е нужно да пренебрегвате високите си изисквания спрямо комфорта, на който сте свикнали, когато пътувате. Двойните стаи на Sana Spa Hotel ще отговорят на всички Ваши очаквания за удобства и професионално и качествено обслужване.


Двойна стая „Делукс“

Минимален престой за Уикенд ( Петък и Събота) 2 нощувки

Цена за дни Петък и Събота: 150.00 лева/ на вечер 

Цена за делнични дни: 119.00 лева/ на вечер

Всички Ваши желания ще се превърнат в реалност, за да изживеете своята луксозна и незабравима почивка. Комфортна и стилна зона за сядане, до която може да се докоснете в двойна стая "Делукс".


Студио

Минимален престой за Уикенд ( Петък и Събота) 2 нощувки

Цена за дни Петък и Събота: 165.00 лева/ на вечер 

Цена за делнични дни: 135.00 лева/ на вечер



Потопете се в луксозната атмосфера на студията на Sana Spa Hotel. На Ваше разположение ще бъдат две бани, обзаведени в различен стил, в които да се наслаждавате  на ароматна вана или освежаващ душ в края на един вълнуващ ден. Зашеметяващи залези ще се разкрият пред Вас от прекрасните тераси и ще Ви накарат да изпитате истинско блаженство от престоя си тук. За да опитате изисканото меню на ресторанта на хотела, не е необходимо да напускате тази обител.

Всяко едно изкусително ястие ще Ви бъде елегантно поднесено от перфектния рум сървис.

Стандартен Апартамент (2+2)

Минимален престой за Уикенд ( Петък и Събота) 2 нощувки

Цена за дни Петък и Събота: 190.00 лева/ на вечер 

Цена за делнични дни: 160.00 лева/ на вечер



Почувствайте блаженството да почивате в уютните апартаменти на Sana Spa Hotel. Удобно двойно легло, шикозно обзавеждане и зашеметяващи гледки: изживеейте истинско удоволствие от вълшебните мигове на престоя си, а защо не и с част от безбройните изкушения, предоставени в мини-бара? Насладете се на ранния изгрев или късния залез от прекрасните две тераси на апартамента.

Апартамент с детска стая

Минимален престой за Уикенд ( Петък и Събота) 2 нощувки

Цена за дни Петък и Събота: 190.00 лева/ на вечер 

Цена за делнични дни: 160.00 лева/ на вечер



Отдайте се на заслужен релакс сред тишината и спокойствието на Sana Spa Hotel по време на прекрасната почивка, която сте подарили на семейството си. Вашите деца също ще имат възможност да се отдадат на обичайните си забавления на осигурената им собствена територия. Близо до Вас и, същевременно, без да нарушават спокойствието Ви, те ще могат да се захласнат в игри в своята специална детска стая.

Бар и ресторант

Ресторант "Винополис"

Ако Вашата представа за идеална вечеря съчетава изискана кухня, уютна атмосфера, приглушена светлина и нежна романтична музика, ресторант „Винополис” на Sana Spa Hotel е мястото, което ще удовлетвори Вашите желания.

Богатото ни меню ще Ви изкуши с примамливи предложения, разнообразие и най-вече стил. Ресторант „Винополис” може да задоволи всеки вкус – независимо дали предпочитате традиционна, гурме или здравословна кухня, ще останете очаровани. Не пропускайте да опитате специалитета на нашия майстор-готвач – великолепния „Гъши дроб с ананас”, както и божествените ни домашно приготвени десерти!

Почитателите на висококачествени вина ще бъдат възхитени от уникалната ни селекция от чужди и български вина. По време на нашите дегустации ще имате възможността да научите някои от най-дълбоко пазените тайни на винопроизводството и да се запознаете с историята на виното.

В прекрасния ресторант „Винополис” можете да отпразнувате Вашия семеен празник, фирмено събитие, парти или изискан коктейл. Можем да посрещнем до 110 гости. За всеки Ваш повод професионалният ни екип има готовност за индивидуален подход и специално предложение.

Sana Spa Lobby Bar

Неповторимо място да се отдадете на удоволствието да дегустирате разнообразни аперитиви и коктейли в стилна и уютна атмосфера е Sana Spa Lobby Bar. Изкусителни сладкиши, приготвени по оригинални рецепти специално за гостите на хотела, съчетани с чаша ароматно кафе, са истинска наслада за сетивата, особено докато се любувате на вълнуващата гледка от просторната тераса на хотела.

Освен за отмора и релакс, лоби барът може да бъде арена за бизнес събития, коктейли и кафе паузи с капацитет от 66 места. Те могат да се пренесат и на прохладната тераса, разполагаща с 40 места.

Livia’s Juice Bar

Разположен в спа център „Тайните на Ливия” и в близост до вътрешния басейн, Livia’s Juice Bar ще Ви зареди с енергия и настроение. Насладете се на прясно изцедени сокове, витаминозни коктейли и плодове, поднесени в стилна и комфортна атмосфера.

СПА и физиотерапия

Тайните на Ливия


Римляните са построли своите терми до вълшебните извори на Хисаря. Още от тогава те са познавали подмладяващите и лечебни свойства на минералната вода по тези места. Една от най-хубавите римлянки в историята, Окатавиан Август-Лилия, е поддържала своята красота и здраве именно с благовонни масла, били и бани с минерална вода. Затова нашият СПА и уелнес център носи името "Тайните на Ливия"
Вдъхновени от древното познание и най-съвременните тенденции в спа и уелнес обслужването, ние Ви предлагаме едно неповторимо спа преживяване. В уникалния спа и уелнес център „Тайните на Ливия”, разположен на две нива и площ от 2000 кв. м, ще се потопите в магията на спа процедурите. В нашия спа център можете да се възползвате както от подмладяващи и разкрасяващи терапии, така и от специалните ни лечебни, балнео и физиотерапевтични процедури. Желаещите да се поглезят могат да избират от многобройните изкушения на нашето спа меню. Ако предпочитате да отделите време за профилактика на здравословни проблеми, можете да се консултирате с нашите лекари специалисти, които ще разработят индивидуална програма в зависимост от Вашите нужди.

Релаксирайте със стил – това е основната мисия, на която сме се посветили, за да задоволим всеки Ваш каприз.

Сауна парк

Сауната и парната баня са идеално средство за поддържане на физическата форма и отличен начин за освежаване и релакс с доказан козметичен ефект върху кожата. Организмът се прочиства от токсини, вследствие на което се подобрява функцията на черния дроб и бъбреците. Възвръща се тонусът и жизнеността на тялото и се повлиява благоприятно имунната система.
В спа център „Тайните на Ливия“ можете да изберете най-подходящата за Вас:

  •     Финландска сауна
  •     Инфраред сауна
  •     Парна баня
  •     Арома парна баня

Басейни


Sana Spa Hotel разполага с вътрешен и външен минерален басейн, адаптиран за нуждите на децата. Можете да поплувате необезпокоявани или да релаксирате на удобните шезлонги край вътрешния басейн. Насладете се на слънчевите лъчи през лятото на външния ни минерален басейн.

Външно джакузи

Във външното горещо джакузи с минерална вода може да се потопите с екзотичен коктейл в ръка през всеки сезон.

Релакс зона

В нашата зона за релакс може да отпочинете след използването на сауните и басейна или след процедурите в спа център „Тайните на Ливия”. Релаксирайте със стил, наслаждавайки се на приятна музика и обстановка, забравете за стреса и напрегнатото ежедневие.

Терапии за лице и тяло

Стимулирайте сетивата си, премахнете умората, освободете се от токсините в тялото и подобрете състоянието на кожата си с нашите  вдъхновяващи терапии за лице и тяло. Спа център „Тайните на Ливия“ предлага богат набор от спа процедури с етерични масла, мед и шоколад. При нас можете да постигнете „брилянтно“ гладка и мека кожа, благодарение на ароматите на природата. Уникалните пилинги с билки, грозде, както и безброй други благотворни съставки, с които ще Ви изненадат нашите терапевти, ще доставите неповторимо удоволствие на кожата на лицето и тялото си. Усетете благоприятния ефект на виното, морските продукти или плодовите аромати. Освен с необичайни процедури, насочени само към дамите, се надяваме приятно да изненадаме и господата със специално внимание и терапии само за тях.

Масажи

Постигнете пълен релакс на тялото и духа, отпуснете мускулите и прогонете стреса и напрежението. Разнообразните лечебни, релаксиращи или ароматерапевтични масажи в спа център „Тайните на Ливия“ ще възстановят жизнената енергия на тялото и ще превърнат кожата Ви в сатенено изкушение. Убедете се в лечебната сила на меда с различните масажи с този природен еликсир, които спа център „Тайните на Ливия“ ще Ви предложи. Поглезете се с шоколад, без да мислите за количеството, което вашето тяло ще погълне, с един от най-сладките масажи, които можете да си подарите. Събудете сетивата си за нов живот с етеричните масла с екстракти от роза, невен, маточина и лавандула или с екзотичните аромати от евкалипт, кедър и чаено дърво, с които бързо и приятно ще прогоните стреса и ще се почувствате отпочинали.

Изберете най-добрия за Вас масаж от разнообразието, което Ви предлагаме:

  •     Масаж с топли вулканични камъни
  •     Медена наслада
  •     Шоколадова еуфория
  •     Антицелулитен масаж
  •     Рефлексотерапия
  •     Ароматерапевтичен масаж
  •     Тай масаж


Тук можете да се отдадете изцяло на изкушението да поглезите тялото си с уникални масажи – класически, мокри, детоксикиращи, лечебни – само въпрос на Ваш избор.

Египетски расул

Изключително приятен начин да се освободите от токсините и да подобрите кръвообращението. Тънък слой лечебна кал, наречена расул и обогатена с екстракти от билки, обгръща цялото тяло и бавно попива в кожата. При висока температура в специалната стая за расул втечнената лечебна кал се втрива в кожата с лек масаж. Тялото се чувства възродено. Допълващ лек масаж с благовонни масла отпуска мускулите, а сетивата изпитват блаженство.

Фризьорски салон

Погрижете се за ослепителния си външен вид и добро настроение във фризьорския салон на Sana Spa Hotel. Отпуснете се в спокойната обстановка с чаша ароматно кафе и се доверете на професионализма ни. Независимо дали сте на почивка, или на бизнес пътуване индивидуалният подход на нашия стилист ще Ви накара да се почувствате специални и неотразими.

Маникюр и педикюр

Погрижете се за красивите си и изящни ръце. Подарете си спа или парафинова терапия, която може да бъде добавена към всеки маникюр. Спа педикюр или спа терапия за нежни и гладки стъпала са другите необичайни начини да доставите удоволствие на сетивата си.

Винена терапия

Открийте магията на виното. Усетете благоприятните ефекти от неговите антиоксидантни, подмладяващи и подхранващи свойства за красива кожа и свеж тен на лицето. Отпуснете всички сетива и се насладете на опиянението от гроздовия еликсир в нашата зала за специални терапии и спа ритуали. Докоснете се до духа на Древен Рим и удоволствията на древните римляни.

Терапия с рози

Потопете се в мистичната приказка за Долината на розите. Нежен пилинг с листенца и масло от роза е неповторим ритуал за възстановяване на енергийния баланс. Успокояващ масаж на лице и тяло с розово масло и ароматерапевтична вана с розови листа са начин да се потопите в друг вълнуващ свят, наситен с наслада и аромати.

СПА капсула

Открийте ползите от кислорода и възстановете тялото и духа си. Кислородът активира възстановителните свойства на тъканите на клетъчно ниво. Благодарение на този процес се постига повишаване на работоспособността и стимулиране на имунната система, детоксикация, антибактериален и противовирусен ефект.


Спа капсулата предлага множество възможности за терапии, като едни от най-популярните сред суетните дами са:

  •     Програма за детоксикация на тялото с антицелулитен ефект за тези, които искат да постигнат тънка талия;
  •     Програма за регулиране на теглото, която регулира обмяната на веществата;
  •     Програма за подобряване на кръвообращението – възстановява обменните процеси, подобрява тургора на кожата, благотворно влияние при стрес и безсъниe.

Перлени вани

Отдайте се на удоволствие във вана с въздушни перли, които нежно Ви масажират. Насладете се на ободряващо пътешествие чрез разнообразието от благовонни масла с неподозиран ефект.

  •     Арома вана за деликатна, нежна и чувствителна кожа с масло от сладък бадем;
  •     Енергизираща вана с масло от розмарин;
  •     Балансираща вана с масло от портокал и липа;
  •     Хармонизираща вана с масло от лавандула;
  •     Релаксираща вана с масло от полски цветя;

Тенгенатор

Премахнете умората чрез релаксиращ и тонизиращ подводен масаж. По един приятен и вълнуващ начин ще откриете благотворното влияние на водата върху тялото. Тази специална терапия е подходяща за опорно-двигателния апарат и нервната система, активира метаболизма и подобрява храносмилането.

Душ „Виши“

Релаксираща процедура, която напомня топъл летен дъжд, с антистрес ефект върху цялото тяло. Различните програми на тази хидротерапия ще Ви дадат възможност да акцентирате върху желаното от Вас място на тялото, където да постигнете най-голям ефект. Този танц на водата има детоксикиращо, отслабващо и подмладяващо действие и ще Ви накара да се почувствате тонизирани и освежени.

Хидроколон терапия

Неправилно хранене, липса на физическо натоварване, стрес – всичко това води до натрупване на токсини в тялото и затруднява работата на вътрешните органи. В спа център „Тайните на Ливия“ Ви предлагаме ефикасен метод срещу тези процеси чрез хидроколон терапия. С помощта на вълшебните свойства на минералната вода се пречиства стомашно-чревният тракт, което спомага тялото да се детоксикира и избистри тена на лицето.

Физиотерапия

Луготерапия – Терапията с морска луга е приятен начин да изпитате целебната сила на природата. Този натурален продукт има противовъзпалителен и успокояващ ефект при болки в кръста, колената, ръцете и ставите. Подобрява се оросяването на тъканите и кожата, както и общия тонус на организма.

Парафинотерапия – Парафинотерапията е предпочитан метод за лечение, познат и практикуван от векове. Лечебните и възстановяващи качества на парафина са безбройни като най-положително повлияват върху проблеми със ставите. Парафинът ускорява оздравителните процеси в тялото, отпуска мускулите, успокоява напрежението и болките и възвръща лекотата на движенията.

Електротерапия – Чудесна възможност да преборите болката и да се погрижите за здравето си, докато почивате, е електротерапията, която се прилага от терапевтите на спа център „Тайните на Ливия“. Редуването на нискочестотни и средночестотни токове, стимулират и възстановяват мускулатурата, подобряват кръвообращението и действат антисептично.

Магнитолечение – Използва благотворната лечебна сила на магнитното поле, за да подпомогне възстановителния процес на тъканите при травми, както и да облекчи болките при ревматизъм. Магнитната терапия е една от най-старите форми на лечение, практикувана още от древните египтяни, при която не се наблюдава вредно странично действие. Прилага се успешно при проблеми, свързани със сърдечносъдовата и нервна система, както и при възпалителни и хронични ставни или белодробни процеси.

Ултразвукова терапия – Възползвайте се от ултразвуковата терапия, която предлага спа център „Тайните на Ливия“. Тя е модерен лечебен метод, при който ултразвуковата вълна се съчетава с действието на лековити гелове и мехлеми. Прилага се най-често при проблеми, свързани с опорно-двигателния апарат като дискови хернии, ревматизъм, травми и др.

Апитерапия

Уникален метод на лечение и профилактика с пчелни продукти. Медът съчетава в себе си слънчева светлина, аромата и соковете на цветята. Сложната композиция на безбройните полезни вещества и витамини правят този сладък елeксир универсално лекарство, което може да се съхранява дълго време, без да губи целебната си сила. Лечебните му свойства са били познати и използвани още от древността, но те се прилагат при множество заболявания и от съвременните медици.

Йога

Отдайте се на вълнуващо пътешествие към собствената си същност чрез йога занимания – най-древната система за физическо и духовно самоусъвършенстване. Подарете си здраво, гъвкаво и елегантно тяло и самочувствие на енергичен и уверен в себе си човек. Според йога философията упражненията за поддържане на физическата форма са приятни и същевременно полезни за духа, ума и тялото. По уникален и много ефективен начин те балансират функциите на организма и укрепват всички мускули, стави и кости. Върнете на тялото си естественото здраве, гъвкавост и красота, докато се наслаждавате на почивката си в Sana Spa Hotel.

Лечебна гимнастика

Лечебната гимнастика е уникален метод, който действа благотворно при двигателни проблеми. Тя е подходяща най-вече при възстановяване дейността на мускулите след различни травми, като подпомага оздравителния процес. Успешно се прилага както за нуждите на децата, така и при болки в гърба при възрастните, причинени от съвременния начин на живот. Групова или индивидуална, лечебната гимнастика възвръща тонуса и усещате тялото си гъвкаво и жизнено.

Фитнес център

Sana Spa Hotel предлага чудесни условия за поддържане на спортната Ви форма по време на Вашата почивка. Модерната фитнес зала, оборудвана с последно поколение уреди, предоставя чудесни възможности да подобрите силуета на тялото си. Възползвайте се от свободното време и се отдайте на тренировка с фитнес уреди с ергономичен дизайн, които гарантират качествено изпълнение на упражненията. Фитнес залата е просторна и климатизирана и с прекрасна гледка към парка, което предразполага всички посетители към приятна и ползотворна тренировка.

Конференции и партита

Великолепните условия на територията както на града, така и на хотела, съчетани с удобните транспортни възможности – само на 160 км от София и на 42 км от Пловдив, са предпоставка Sana Spa Hotel да бъде чудесен избор за провеждане на конферентен туризъм.

Стилно и комфортно обзаведени стаи, ресторант и лоби бар, високо качество на обслужване и прекрасен спа център – тук ще намерите всичко, от което имате нужда, за да бъдат удовлетворени и най-взискателните Ви очаквания. Професионалният ни екип може да бъде Ваш надежден партньор в организиране на семинари, конференции, фирмени обучения, както и на коктейли и галавечери, така че те да бъдат успешни и незабравими, както за Вас, така и за участниците.

Sana Spa Hotel разполага с две конферентни зали, които гарантират комфорт по време на всяко събитие:

    Конферентна зала с гледка към парка: Залата е с капацитет от 80 до 110 места в зависимост от предпочетената конфигурация. Оборудвана е с най-съвременна аудио и визуална техника и безплатен Wi-Fi. По предварителна заявка може да бъде подготвен примерен план за настаняване, подредба на залата, да се осигури декориране, озвучаване, както и да се ползва мултимедиен проектор, лаптоп, флипчарт.

    Минизала за обучения: За провеждане на мероприятия от по-малък мащаб, както и индивидуални делови срещи на разположение е напълно оборудвана мини конферентна зала. Тя разполага с мултимедиен проектор, лаптоп, флипчарт и е с капацитет от 10 места.

За пълноценното провеждане на различни корпоративни събития, екипът ни ще Ви предложи различни бизнес и офис услуги, включващи факс, копирни услуги, печатане на документи, скенер.

Организираното от Вас събитие може да се пренесе и продължи в непринудената обстановка на Sana Spa Lobby Bar или ресторант „Винополис”, с възможност да бъдат настанени до 140 гости. Просторната и красиво озеленена тераса също е неизменна част от местата за забавления и релакс по време на бизнес срещите Ви. При желание, за Ваше удобство предоставяме и цялостен кетъринг за всяко ваше събитие. Менютата и предложените ястия могат да бъдат изцяло избрани и подготвени според Вашия вкус и предпочитания.

Опитът и професионално отношение на екипа към всеки един посетител са причина да се ползваме с доверието на нашите корпоративни клиенти, имали удоволствието да бъдат гости на хотела по повод на различни събития. За всяко едно корпоративно събитие имаме готовност за индивидуален подход и специално предложение.