Дата: 02.06.2014
Голямото пазаруване в Истанбул

Традиционният фестивал на пазаруването, Istanbul Shopping Fest, стартира на 7 юни и ще продължи до 26 юни. Официалното откриване ще бъде на 8 юни, когато и ще можете да пазарувате на по-ниски цени. Мащабното събитие, включващо различни празненства, концерти, забавления, модни дефилета и денонощно работещи молове, е подкрепено от турското Министерството на културата и туризма, както и от редица частни компании, неправителствени организации и институции.
...Резервирайте с нас хотел и самолетен билет или автобус.

Дата: 16.06.2014
Нискотарифният Dalmatian ще лети от Загреб до София от юли

Първата частна нискотарифна авиокомпания в Хърватия "Делмейшън" (Dalmatian) след дългогодишна подготовка започва работа от 30 юни, съобщава информационният сайт КДМ, цитиран от БТА.

Първоначално самолети на компанията ще свързват Загреб с 11 града в Европа - София, Дюселдорф, Женева, Хамбург, Ларнака, Милано, Прага, Рим, Щутгарт, Варшава и Цюрих. По-късно се планира да бъде открита и линия до Виена.

Билетите за някои от тези дестинации вече са пуснати в продажба на цена от 29.99 евро в едната посока.

Дългосрочните планове на компанията предвиждат и презокеански полети, които не са обичайни за нискобюджетни авиопревозвачи, и включване на четири различни типа самолети "еърбъс" във флота си.