Екскурзия в Турция –преживяване, което остава за цял живот

Култура и история, море и планини, сблъсък на цивилизации – екскурзия в Турция ще ви потопи в свят на контрастите

Страна на контрастите, сблъсък на цивилизации, култура, изкуство, вдъхновение от Ориента, мястото, където се срещат Европа и Азия. Турция е толкова разнообразна, неочаквана, красива и пристрастяваща. Почти няма човек, който е да отишъл на екскурзия до Турция и да е останал безразличен или да не мечтае да се върне обратно.

Екскурзия в Турция 1
Екскурзия в Турция - вземете ваучер сега!

За да опознаете страната и нейната магия няма да ви стигне само една екскурзия до Турция. Тук ще намерите уникални градове, зашеметяващо крайбрежие, изключителни усамотени острови, екзотични селски райони, в които времето е спряло, малки китни градове, които носят магията на местната идентичност. Една екскурзия в Турция ще ви даде възможност да видите в рамките на един град сблъсък на ултрамодерно и старо, на бедност и богатство, на луксозни бутици и улични търговци, бутащи колички със симид.

Няма едно място, което да посетите задължително, ако планирате екскурзия в Турция. Страната е толкова разнообразна, уникална и пленяваща, всеки път изненадва и ни кара да се влюбим в нея.

Ако все пак се колебаете откъде да започнете вашата екскурзия в Турция, ето няколко места, които са едно добро начало, за да опознаете страната и да планирате вашата пътуване.

За вашата екскурзия в Турция изберете градове по крайбрежието, които няма да забравите

Истанбул

Той е може би най - популярната дестинация, за всеки, който прави за пръв път екскурзия в Турция. Градът на миналото, настоящето и бъдещето, Истанбул е най-големият в Турция и безспорен културен и финансов център на страната. Тук ще намерите от всичко – много и богата история, изключително културно разнообразие, вкусна храната и развлечения. Всъщност много повече от необходимото за кратка екскурзия в Турция. Затова си отделете повече време.

Анталия

Анталия е най-големият град в Средиземноморието, известна още като Турската Ривиера. Ако за вашата екскурзия в Турция търсите над 300 дни слънце, фантастични плажове, курортни градове, луксозни хотели, безброй водни барове и ресторанти, и чудесни магазини, направете вашата резервация за тук.

Измир

Измир е третият по големина град в страната и второто най-важно пристанище на брега на Егейско море. Резервирайте екскурзия в Турция тук и ще намерите луксозни хотели и множество възможности за спорт, развлечения, пазаруване и бизнес срещи. Очаква ви космополитна и оживена атмосфера през цялата година.

По време на екскурзия в Турция открийте магията на градовете във вътрешността на страната

Анкара

Екскурзия в Турция 2
Екскурзия в Турция - възползвайте се от офертата!

Анкара, която е столица на Турция и втори по големина град, седалище на правителството и дипломация и също е университетски град с голямо студентско население. Ако планирате екскурзия в Турция и търсите съвременно докосване, повече европейско влияние и модерни магазини, и начин на живот – това е вашата дестинация.

Одрин

Одрин е предпочитан град за екскурзия в Турция, ако искате да посетите екзотични пазари, да изживеете един незабравим шопинг тур и да откриете магията на едно от най-старите селища в страната, датиращо от неолита. Той е вторият по големина град в Османската империя.

Бурса и Мардин

Ако искате вашата екскурзия в Турция да е наситена на култура и история, Бурса и Мардин са вашите места. Бурса, която е първата столица на Османската империя, е съчетание на исторически забележителности и термални извори в града със ски на пистите в Улудаг. Мардин ще ви зашемети с прекрасна смесица от култура и история, красиви кътчета и спокойствие.

Знаем, че повечето от нас, планирайки екскурзия в Турция, правят асоциация с прочутите курорти.

Всеки един от тях си има своите почитатели и това не е случайно. Луксозни хотели, големи плажни ивици, безброй забавления, вкусна храна и прекрасно време са само малка част от причините, за да резервираме нашата екскурзия в Турция тук.

Ако искате да усетите средиземноморския дух на страната, за екскурзия в Турция изберете

Анталия

Анталия е известна като рай на земята, перлата на Средиземно море и Турската Ривиера. Анталия предлага множество археологически градове, водопади, пещери, безкрайни плажове и голф клубове от световна класа.

Ако искате настаняване на световно ниво, за вашата екскурзия в Турция изберете

Алания

Екскурзия в Турция 3
Екскурзия в Турция - най-добрата дестинация

Алания е известна с пристанището си, Червената кула, плажовете със син флаг, пълната гама от места за настаняване с много добри магазини и ресторанти, както и оживен нощен живот.

Ако искате изобилие от плажове син флаг, за вашата екскурзия в Турция изберете

Кемер

Кемер е бижуто на средиземноморското крайбрежие на Турция. Тук има много плажове със син флаг, повечето каменисти, но около яхтеното пристанище може да намерите такива със ситен пясък.

Ако искате да играете голф, за вашата екскурзия в Турция изберете

Белек

Белек е най-добрият турски курорт за голф. Обстановката предлага дълги, златни пясъчни плажове, контрастиращи на фона на планините. Тук ще видите много редки видове растения и диви животни.

Ако търсите модерен нощен живот, за вашата екскурзия в Турция изберете

Бодрум

Световноизвестен полуостров за почивка и развлечение, Бодрум е рай, известен с климата, морето, естествената красота, великолепните заливи и историята, както и с модерния си нощен живот.

Ако искате да се потопите в културата на страната, за вашата екскурзия в Турция изберете

Мармарис

Мармарис предлага богато културно наследство, великолепна природа, древни градове, няколко модерни яхтени пристанища, много заливи по крайбрежието и безброй възможности за забавления.

Ако искате да се насладите на уникална природа, за вашата екскурзия в Турция изберете

Кушадасъ

Екскурзия в Турция 4
Екскурзия в Турция - купете от нас!

Древният пристанищен град Кушадасъ представлява перфектно съчетание от море, слънце и непокътната красота на природата. Резултатът е туристическа дестинация, която обещава незабравимо преживяване.

Ако искате да се пренесете в един напълно различен свят, да се почувствате като в сюжет от приказка, не пропускайте да посетите Кападокия по време на вашата екскурзия в Турция.

Кападокия

е името, дадено на онзи триъгълник земя, която се намира между Невшехир, Нигде и Аксарай. Районът е популярна туристическа дестинация в Турция заради своите уникални геоложки, исторически и културни особености. Кападокия е земята на приказките, загадъчна и очарователна. Само някои от невероятните забележителности, които чакат да бъдат открити по време на екскурзия в Турция тук, са приказни комини, подземни градове, а задължителна част от всяко посещение трябва да бъде обиколка с балон с горещ въздух над този невероятен пейзаж.

Направете вашата екскурзия в Турция с Active Travel

Само една екскурзия в Турция няма да стигне, за да опознаете тази близка до нас, но толкова различна страна. Защото тук няма да скучаете, без значение дали обичате морето или планината, дали искате да почивате или да обикаляте, да се изгубите в тълпите на мегаполисите или да преоткривате тесните улички на малки градчета и селца.

Лятото идва и ако не сте планирали все още почивката си, една екскурзия в Турция е чудесен начин да го направите незабравимо. Ние от Active Travel сме насреща, за да ви помогнем да изберете най – подходящата за вас и вашето семейство екскурзия в Турция. На сайта на агенцията ще намерите разнообразни предложения за екскурзия в Турция – със собствен транспорт, автобус или самолет. Планирайте вашата екскурзия в Турция за летните курорти, организирайте празниците или си подарете уникално изживяване по време на Коледите и новогодишни празненства. Екскурзия в Турция не е само пътуване, а изживяване, което ще помните дълго.

Всичко, което ви трябва е да изберете дестинация и да ни се обадите, за да организираме една незабравима екскурзия в Турция.


Култура и история, море и планини, сблъсък на цивилизации – екскурзия в Турция ще ви потопи в свят на контрастите
За вашата екскурзия в Турция изберете градове по крайбрежието, които няма да забравите
По време на екскурзия в Турция открийте магията на градовете във вътрешността на страната
Знаем, че повечето от нас, планирайки екскурзия в Турция, правят асоциация с прочутите курорти.
Направете вашата екскурзия в Турция с Active Travel

 
1|2|3|...|6