• Туристическите атракции в Испания, на които трябва да се насладите

  От белите селца на Андалусия през оживени градове като Барселона и Мадрид до партитата на Ибиса и плажовете на Палма де Майорка, Испания може да предложи на всекиго по нещо. Ето някои от най-интересните туристически атракции, на които задължително трябва да се насладите, когато посетите Испания.

  Прочети публикацията

 • Най-красивите испански острови

  В Испания се намират едни от най-красивите острови в Европа. Някои от най-популярните от тях са част от Балеарските острови, а други - от Канарските. Всички те предлагат на своите посетители уникални забележителности, атракции и удобства, както и топло време, кристално чисти води и невероятно красиви плажове. От блясъка и лукса на Ибиса до вулканите на остров Тенерифе, ето кои са най-страхотните испански острови, които трябва да посетите.

  Прочети публикацията

 • Испания

  Обширна по площ, Испания разкрива пейзаж с много плата, хълмисти равнини и планини. Като част от Югозападна Европа тя е заобиколена от водите на Средиземно море, Северния атлантически океан, Бискайския залив, от възвишенията на Пиринеите на север, положена между Португалия и Франция.

  Прочети публикацията

 • Най-интересните места в Андалусия, които трябва да посетите

  Андалусия безспорно е един от най-колоритните и магнетични региони в Испания. Тя впечатлява посетителите с живописната си природа, вълнуваща история и богато културно наследство. Безстрашните матадори, невероятните фестивали и звуците на фламенкото са само част от символите на тази област. Това е място, където много култури се сливат в едно. Величествената катедрала в Севиля, възхитителният дворец Алхамбра в Гранада и великолепната джамия в Кордоба са само част от забележителностите на Андалусия, които не трябва да пропускате.

  Прочети публикацията

 • Валенсия – забележителности и атракции

  Валенсия – третият по големина град в Испания, впечатлява със своето великолепие, изключителна кухня и процъфтяващ културен живот.

  Прочети публикацията

 • Най-популярните туристически атракции в Барселона

  Катедралата Ла Саграда Фамилия, Магическите фонтани на Монтуджик, Музеят на Пикасо, Лас Рамблас, Стадионът Камп Ноу и музеят на ФК Барселона, Готическият квартал, Паркът Гюел, Къщата Батийо, Хълмът Тибидабо, Колоната на Христофор Колумб

  Прочети публикацията