• Екзотиката на тайландските острови

  Тайланд е изключително красива и екзотична страна в Югоизточна Азия, която е известна с богатата си култура, динамичен нощен живот, великолепна природа и красиви плажове. Столицата Банкок определено е най-популярната туристическа дестинация в страната. Освен нея задължително трябва да посетите и някои от екзотичните острови, които са разположени в Андаманско море и Сиамския залив. Ето кои от тях не трябва да пропускате.

  Прочети публикацията

 • Тайланд

  Красота, спокойствие и хармонично съществуване – това е „Земята на свободните” или Кралство Тайланд. Позната като изключително развита туристическа дестинация, с колоритна природа, храна, хора, обичаи, храмове, нощен живот, с особената грижа за госта и неговата пълноценна райска почивка. Предимно равнинна, с планини на север и платото Корат на изток, със средищно географско местоположение и благоприятна липса на колониално минало, страната е обградена от Тайландския залив, Андаманско море, Мианмар, Камбоджа, Лаос, Малайзия.  

  Прочети публикацията

 • Неповторимият Тайланд

  Тайланд е като пъстър колаж от оживени сцени, включващи големи и модерни градове, мотоциклети и рикши, будистки храмове, изпълнени с монаси в оранжеви роби, хълмове заселени със занаятчийски племена, внушителни пейзажи, традиционни земеделски селища, древни руини и зашеметяващи крайбрежни ивици с прекрасни плажове и сини лагуни.

  Прочети публикацията