• Най-интересните забележителности в Перу

  Перу е един от най-известните центрове на древни цивилизации в света. Сред забележителностите в страната ще откриете някои наистина впечатляващи природни чудеса. Планинската верига Анди заема западната част от страната, а източната част обхваща части от Амазонската низина. Ето някои от най-интересните културни, исторически и природни забележителности в Перу, които всеки трябва да посети поне веднъж.

  Прочети публикацията

 • Перу

  Пътешествие назад във времето, в неразгадани и магични простори, пътуване, което всеки трябва да осъществи поне веднъж в живота си – така е описвана Перу и го доказва в пъстротата на традициите и съхранената автентичност с всяка крачка. Историята на изчезнала преди пет века цивилизация на инките, разказвана на голяма надморска височина, задъхва с гледки и постижения и днес. Крайбрежни равнини на запад, назъбени висини на Андите, преминаващи в ниски джунгли на Амазония на изток – границите на Перу се оформят от Южния Тихи океан, Боливия, Бразилия, Чили, Колумбия и Еквадор. 

  Прочети публикацията

 • Перу – земен и митичен

  Перу е един от най-големите центрове на древната цивилизация. Хилядолетната му история е световноизвестна и изключително богата. Множество култури като Чиму, Чиван и Инки са оставили след себе си възхитителни руини и загадъчни артефакти.

  Прочети публикацията